!-- Google Analytics --> Press "Enter" to skip to content

Velkommen til Instrubloggen!

Du er ankommet til en helt ny verden.

 

Indsigt

Denne blog er til for at give dig indsigt i hvordan andre synshandicappede og ordblinde benytter forskellige hjælpemidler. Bliv klogere, få en aha oplevelse. Og måske er der et hjælpemiddel for dig?

Hvorfor & Hvordan

På instrublog.dk finder du mange forskellige indlæg. De er alle skrevet af personer med et form for synshandicap eller ordblindhed. Du kan læse om specifikke hjælpemidler eller navigere i kategorier, alt efter hvad der interesserer dig. Find ud af hvorfor og hvordan andre benytter et givent hjælpemiddel, og bliv inspireret til dit næste hjælpemiddel.

Sammenhold

Vær med! Del fifs og gode historier. Skriv en kommentar til en blog der har hjulpet dig. Måske du endda får et svar af forfatteren.

Invester

Invester i den gode tilværelse. Via instrublog.dk bliver du klogere på de forskellige hjælpemidler, som du kan søge bevilling på. God fornøjelse.

 

 

 

Disclaimer

Instrublog.dk er oprettet og vedligeholdes af Instrulog A/S. 

Kontaktoplysninger

Har du brug for at komme i kontakt med os kan du skrive til hej@instrulog.dk eller ringe på telefonnummer 44 97 94 77.

Vi holder til på Bjerringbrovej 116 i 2610 Rødovre. 

Instrulog logo - Dette logo har fået en opdatering og består af det velkendte lille i og store L som er skrevet i punkt i midten. Baggrunden er grøn. Rundt om logoet i en cirkel står vores kontaktinformationer, herunder adresse, website, telefonnummer og så videre.
Instrulog A/S logo.